IMSP - Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc"

Limba site-lui:
  • Romanian
  • English
  • Russian

A trecut în neființă colega noastră Zinaida LUCHIAN

În aceste momente de profundă tristeţe şi durere, adresăm sincere condoleanţe şi sentimente de compasiune familiei, apropiaților Zinaidei LUCHIAN, a cărei inimă plină de bunătate a încetat subit să mai bată.
Zinaida Luchian s-a născut la data de 04 iunie 1961, în satul Chircăiești, r-nul Căușeni. În anul 1984 absolvește Institutul de Stat de Medicină din Chișinău. După absolvire a continuat studiile prin internatură. Din anul 1985 a activat în funcție de ftiziopneumolog, în Spitalul Clinic Raional Căușeni, Bender apoi în cadrul Institutului de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, secția Consultativă. S-a implicat cu suflet în munca responsabilă de specialist ftiziopneumolog. A fost deosebit de apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă.
Zinaida LUCHIAN va ramîne în amintirea noastră ca o persoană deschisă, perseverenţă, punctuală, loială, obiectivă, care s-a implicat cu dăruire în munca deloc ușoară de specialist în ftiziopneumologie.
Suntem împreună cu familia, rudele, prietenii, exprimându-ne sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune.

Dumnezeu să o odihnească în pace.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Zinaidei LUCHIAN va fi depus, joi, 31.10.2019, începând cu ora 16.00 pănă vineri 01.11.2019, la Biserica Tuturor Sfinților, Cimitirul Central Armenesc, str. Alexei Mateevici 11. Funerariile vor avea loc la data de 01.11.2019 la Cimitirul Central Armenesc, ora 10.00.

Cu adâncă îndurerare,
Colectivul Institutului de Ftiziopneumologie ”Chiril Draganiuc”
Societatea de Ftiziopneumologie din R. Moldova